Εκτύπωση

Εταιρικό Profile

Για περισσότερα από 38 χρόνια ο όμιλος ALFA WOOD αποτελεί τη φυσική δύναμη στην βιομηχανία επεξεργασίας ξύλου. “ Φυσική” , γιατί είναι αφοσιωμένη σε ένα μοναδικό δώρο της φύσης, το ξύλο, αλλά και γιατί η πορεία και η εξέλιξη του ομίλου αποκαλύπτουν μία εσωτερική, φυσική ενέργεια που θέτει διαρκώς νέους στόχους και τους υλοποιεί … και “ δύναμη” γιατί σήμερα η ALFA WOOD είναι μία κορυφαία εταιρεία βιομηχανίας επεξεργασίας ξύλου που συμβάλλει ακόμη και στην εθνική ανάπτυξη της οικονομίας.
O όμιλος ΑLFA WOOD χαρακτηρίζεται από την αγάπη στο ξύλο, την ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον, το επιλεγμένο ανθρώπινο δυναμικό, την υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών, τις νέες τεχνολογίες, τους φιλόδοξους στόχους και τη μελετημένη στρατηγική.
Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του ομίλου σε Λάρισα, Γρεβενά & Νευροκόπι  καλύπτουν τις ανάγκες τις εγχώριας αγοράς αλλά και του εξωτερικού, παράγοντας τεράστια γκάμα προϊόντων :

προσφέροντας κάθε είδους λύσεις  & εφαρμογές, καλύπτοντας σύνθετες & ειδικές ανάγκες.

Οι όμιλος προωθεί τις  εξαγωγικές δραστηριότητες σε περισσότερες απο 28 χώρες, κυρίως στην Ανατολική Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Β. Αφρική &  Αυστραλία, συμβάλλει σημαντικά στην ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας.

exports


Καλώς ήρθατε στη φυσική δύναμη της  ALFA WOOD !

Αδαμόπουλος Αντώνης επιχειρηματιας πρόεδρος

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.alfawood.gr και την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε "Αποδοχή Cookies" για να συνεχίσετε