elafsqarbgenfrdeitrusr

Δελτία Τύπου

Δελτία Τύπου του Ομίλου ALFAWOOD

ΧΕΝΙΑ : ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ Ο ΟΜΙΛΟΣ ALFA WOOD

Στο σπουδαιότερο event της εγχώριας Τουριστικής Βιομηχανίας, της έκθεσης ΧΕΝΙΑ, που διήρκησε από τις 24 έως και 26 Νοεμβρίου, στο εκθεσιακό κέντρο ATHENS METROPOLITAN EXPO, συμμετείχε ο όμιλος ALFA WOOD.xenia 2018
“It’s trend o’clock’’  το σύνθημα του ομίλου στην ΧΕΝΙΑ, που παρουσίασε νέες προτάσεις, πρότεινε ιδέες & λύσεις για τον σύγχρονο ξενοδοχειακό κλάδο. Τα στελέχη  του ομίλου υποδέχτηκαν πολλούς ενδιαφερόμενους του κλάδου & παρουσίασαν τις  νέες τάσεις για την ανακαίνιση των ξενοδοχειακών τους χώρων με στόχο την βελτίωση της ανταγωνιστικότητας, της θέσης  και της επίδοσής τους σε ένα απαιτητικό χώρο που πρωτοστατεί στην Ελλάδα, τον τουρισμό.
Παράλληλα συμμετείχε ως Premium χορηγός πρώτων υλών  στην παράλληλη εκδήλωση της ΧΕΝΙΑ, στο  Hotel Mega Τrends που είχε ως στόχο την παρουσίαση και την προβολή των τελευταίων τάσεων στην εσωτερική διακόσμηση & την αρχιτεκτονική, τη δόμηση & την αειφορία στα ξενοδοχεία. Τα υλικά του ομίλου ALFA WOOD αξιοποιήθηκαν από εξειδικευμένη κατασκευαστική εταιρεία αλλά και από ειδικούς τεχνολογίας που ανέλαβαν το project με εξαιρετικά αποτελέσματα.
Η έκθεση αποτέλεσε για την ALFA WOOD GROUP μία γέφυρα για την προώθηση επωφελών συνεργασιών & μία  ουσιαστική πλατφόρμα επικοινωνίας & εξέλιξης του ευρύτερου κλάδου του τουρισμού και όλων των εμπλεκόμενων.

ΧΕΝΙΑ : ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ Ο ΟΜΙΛΟΣ ALFA WOOD

Its trend oclock’’  το σύνθημα του ομίλου στην ΧΕΝΙΑ, που παρουσίασε νέες προτάσεις, πρότεινε ιδέες & λύσεις για τον σύγχρονο ξενοδοχειακό κλάδο. Τα στελέχη  του ομίλου υποδέχτηκαν πολλούς ενδιαφερόμενους του κλάδου & παρουσίασαν τις  νέες τάσεις για την ανακαίνιση των ξενοδοχειακών τους χώρων με στόχο την βελτίωση της ανταγωνιστικότητας, της θέσης  και της επίδοσής τους σε ένα απαιτητικό χώρο που πρωτοστατεί στην Ελλάδα, τον τουρισμό.

Παράλληλα συμμετείχε ως Premium χορηγός πρώτων υλών στην παράλληλη εκδήλωση της ΧΕΝΙΑ, στο Hotel Mega Τrends που είχε ως στόχο την παρουσίαση και την προβολή των τελευταίων τάσεων στην εσωτερική διακόσμηση & την αρχιτεκτονική, τη δόμηση & την αειφορία στα ξενοδοχεία. Τα υλικά του ομίλου ALFA WOOD αξιοποιήθηκαν από εξειδικευμένη κατασκευαστική εταιρεία αλλά και από ειδικούς τεχνολογίας που ανέλαβαν το project με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Η έκθεση αποτέλεσε για την ALFA WOOD GROUP μία γέφυρα για την προώθηση επωφελών συνεργασιών & μία ουσιαστική πλατφόρμα επικοινωνίας & εξέλιξης του ευρύτερου κλάδου του τουρισμού και όλων των εμπλεκόμενων.

Η ALFA WOOD GROUP στη διεθνή έκθεση ΙΝDEX 2018

Η συμμετοχή του ομίλου ALFA WOOD στην διεθνώς καταξιωμένη έκθεση INDEX στο QATAR, το διάστημα 13-15 Νοεμβρίου 2018, ισχυροποίησε περισσότερο την θέση του στον κλάδου του ξύλου.INDEX QATAR
Η ΑWG που αποτελεί τον ηγέτη της ελληνικής αγοράς αλλά και έναν από τους σπουδαιότερους διεθνείς παραγωγούς προϊόντων ξυλείας με σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα, για μία ακόμα φορά εντυπωσίασε με την συλλογή νέων προϊόντων 2018. Οι άριστες εντυπώσεις αφορούσαν τις νέες προτάσεις του ομίλου, καθώς  η ποιότητα, οι επιλογές, τα χρώματα & τα φινιρίσματα των προϊόντων ALFA WOOD δίνουν ξεχωριστή φινέτσα στους χώρους που τοποθετούνται.
Κλείστηκαν αξιόλογες συμφωνίες με σημαντικές εταιρείες που επισκέφθηκαν την έκθεση για αντιπροσώπευση  & πώληση των προϊόντων του.
 Η ανάπτυξη είναι βραχεία αλλά σταθερή, παρά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος του ξύλου» είναι το συμπέρασμα της διοίκησης, η οποία επιβεβαίωσε την εκ νέου συμμετοχή του ομίλου στα μεγαλύτερα εμπορικά forum!!!

Η ALFA WOOD GROUP στη διεθνή έκθεση SICAM 2018

Την Έκθεση επισκέφθηκαν οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές επίπλων του πλανήτη καθώς και οι σημαντικότεροι έμποροι προϊόντων ξύλου. Στο καλαίσθητο περίπτερο του ελληνικού ομίλου είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τις νέες προτάσεις του ομίλου που έχουν ήδη λανσαριστεί  στην αγορά. Ξεχώρισαν ιδιαίτερα : Τα νέα χρώματα σε διακοσμητικές επιφάνειες και εντυπωσίασε  η νέα υφή που αποτελεί πιστή απομίμηση φυσικού ξύλου.

Με τις νέες συμφωνίες που κλείστηκαν, καθώς και με την ανανέωση της εμπιστοσύνης που επέδειξαν οι παλαιότεροι πελάτες, ο ελληνικός όμιλος, που διατηρεί τον κύριο όγκο των παραγωγικών του εγκαταστάσεων στην ΒΙΠΕ Λάρισας, διεύρυνε την εξωστρέφειά του και έδειξε για μία ακόμη φορά ότι η καινοτομία και η κατασκευή προϊόντων που «αγγίζουν» τους διεθνείς καταναλωτές είναι το δυνατότερο σημείο του ομίλου ALFA WOOD.

Κατάλογοι ALFA WOOD

επιφάνειες ξύλου, μελαμίνες, ξυλεία, mdf

ALFAWOOD SURFACES

ALFAWOOD INTERIOR DOORS

Δίκτυο Συνεργατών

synergates alfawood

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΞΥΛΟΥ

• 10 χλμ Λάρισας - Κοζάνης,
  • 801 700 7273
  • 2410 831560
  • info [at] alfawood.gr

Subscribe us

Εγγραφείτε να λαμβάνετε άμεσα τα νέα του ομίλου μας.